top of page

TILAA

Tilaa Palikkateatteria-esitys ja/tai -työpaja kouluun, päiväkotiin tai hoivalaitokseen. Voit myös tilata yhteisöllesi menetelmäkoulutuksen. Kiertueista tai isommista kokonaisuuksista ota yhteyttä sähköpostilla. 

PALIKKATEATTERIA-ESITYS

OMALLA PAIKKAKUNNALLASI
Sis. 35 min esitys
Hinta: Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous tarpeesi mukaan; annukka ( at ) ko-koo-mo.fi

PT_print-7.jpg

Palikkateatterissa puiset palikat johdattavat katsojan erilaisiin maailmoihin mielikuvituksen avulla. Sanaton esitys vangitsee kuulijan ja palikat heräävät henkiin nukettajan, musiikin sekä äänimaailman avulla. 

 

Palikkateatteri on visuaalista teatteria, joka herättää mielikuvituksen. Esitys tarjoaa näkökulmia luovuuteen ja rikkaus syntyy siitä, kun taiteen kokija tekee oman tulkintansa.

Esitys sopii kaiken ikäisille. Mukaan mahtuu noin 60 katsojaa. Esitys voidaan toteuttaa salissa, auditoriossa, päivätoimintahuoneessa tms. tilassa, johon saa 2m x 2m vapaan alueen lähelle sähköpistoketta. Tila on hyvä saada hämäräksi, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. 

 

Esiintyjä: nukketeatteritaiteilija Roosa Halme. Hän tuo mukanaan esityksessä tarvittavan rekvisiitan sekä ääni- ja valotekniikan.

 

Esityksen traileri.

PALIKKATEATTERI-TYÖPAJA ESITYKSEN YHTEYDESSÄ

OMALLA PAIKKAKUNNALLASI
Sis. 60–90 min työpaja
Hinta: Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous tarpeesi mukaan; annukka ( at ) ko-koo-mo.fi

PT_print-1.jpg

Työpajassa rakennetaan osallistujien elämistä kumpuavia veistoksia erilaisten teemojen ympärillä, kuten esim. oma perhe ja itselle tärkeä paikka. Työpajassa voidaan käsitellä myös tilaajan toiveiden mukaisia teemoja.

 

Oman elämän näyttömökuvien rakentaminen itse kannustaa tekijyyteen ja voi tukea osallistujan itseilmaisua. Palikkateatterityöpajan kautta on mahdollista lisätä kokijan itsetuntemusta, sekä itsearvostusta.

 

Ohjaaja: nukketeatteritaiteilija Roosa Halme

MENETELMÄKOULUTUS

OMALLA PAIKKAKUNNALLASI
Sis. 35 min esitys ja 4 tunnin työpaja
Hinta alk. 1590 €

Koulutuksen aikana tutustutaan Palikkateatteri-menetelmän työskentelyperiaatteisiin ja toimintatapoihin. Koulutuksen jälkeen osallistujat voivat vetää työpajoja omille asiakkailleen ja yhteistyötahoilleen.

Koulutuksen tavoitteena on löytää palikkateatterin avulla uusia, helposti lähestyttäviä ja luovuutta herättäviä kommunikoinnin tasoja ja tapoja. Lisäksi se mahdollistaa kulttuurisen ymmärryksen ja dialogin lisäämisen eri kulttuuritaustaisten välillä.

Kouluttaja: nukketeatteritaiteilija Roosa Halme

Tilaa koulutus

PT_print-3.jpg

VARIAATIO I

OMALLA PAIKKAKUNNALLASI

Hinta: Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous tarpeesi mukaan; annukka ( at ) ko-koo-mo.fi

Variaatio I kertoo luomisesta ja tuhoamisesta, siitä kuinka syvästi kumpikin on meihin juurtunut. Omalaatuinen puupalikkadramaturgia syntyy perusmuotojen, kuvioiden ja liikkumisen säännöllisuuden tilassa. Esityksen viestiä ei ole osoitettu millekään tietylle kohde- tai ikäryhmälle.

Ohjaus ja dramaturgia: Yana Tumina

Esiintyjä: nukketeatteritaiteilija Roosa Halme

Variaatio1, julistekuva.jpg

VARIAATIO II – MY BLOCKS OF LIFE

OMALLA PAIKKAKUNNALLASI

Hinta: Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous tarpeesi mukaan; annukka ( at ) ko-koo-mo.fi

Variaatio II – My Blocks of Life on osallistava teos, jossa kokija rakentaa itse oman elämänsä näyttämökuvia. Kokijan itsensä lisäksi pääosassa ovat puiset palikat kuvataiteilija Kai Ruohosen suunnittelemasta Ihmisenmuotoisesta jälleenrakennussarjasta. Esityksen dramaturgiaa johdattelee tehtävien sarja. Kokonaisuus kannustaa tekijyyteen sekä voi tukea osallistujan itsetuntemusta ja itsearvostusta.

Esityksen aikana rakennettuja teoksia kuvataan ja tulostetaan polaroid-kameralla kokijan omaksi palikkasarjakuvaksi, jonka hän saa mukaansa pohdittavakseen.

Fasilitaattori: nukketeatteritaiteilija Roosa Halme

Palikkateatteri, Variaatio II_Roosa halme_edited.jpg

VARIAATIO III – KELLO KAHDENTOISTA KATTAUS

OMALLA PAIKKAKUNNALLASI

Hinta: Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous tarpeesi mukaan; annukka ( at ) ko-koo-mo.fi

Maailma rakentuu, hajoaa, muuttuu. Pala palalta.

 

Sanaton esitys tarjoilee hetkiä tulevaisuuksien kuvitteluun. Maisemaravintolassa asiakas voi kokea paikallisesti valmistettuja annoksia. Maisemaravintolassa jokainen saa vaikuttaa menuun sisältöön. Maisemaravintolassa asiakas saa toteuttaa unelmiensa annoksen.

 

Kuva: Sinikka Lumiluoto

Asiakaspaikkoja 14

Kesto n. 45 min

Sanaton

Henkilökunta: Roosa Halme ja Sinikka Lumiluoto

Raaka-ainevastaava: Kai Ruohonen

Tuotanto: KO-KOO-MO / Annukka Ketola

Palikkateatteri_ Variaatio III.jpg

KÄYTTÖEHDOT

KO-KOO-MO.fi-sivuston verkkokauppaa ylläpitää KO-KOO-MO ry (Y-tunnus 2750216-6), joka toimii myös palveluntarjoajana. Mikäli käyttäjä tilaa sivuston kautta tuotteita tai palveluita, hän on sopimussuhteessa KO-KOO-MO ry:hyn. KO-KOO-MO ry vastaa kaikista tuotteista ja palveluista. Verkkokaupan käyttö edellyttää, että käyttäjä noudattaa palvelun käyttöehtoja.

bottom of page