top of page

ELÄVÄT VEISTOKSET

VIDEOMAISTIAINEN

 

Palikat: Kai Ruohonen

Palikkateatteri: Roosa Halme

Animointi: Anni Vuorenmaa

Tuottaja: Annukka Ketola

 

© KO-KOO-MO 2022

TUOTTEET

halme_palikat_01112021_021.jpg

PALIKKATEATTERIA – MENETELMÄOPAS PUISTEN PALIKOIDEN MAAILMAAN

Toim. Roosa Halme
Hinta: 20 € + postikulut

Oppaassa nukketeatteritaiteilija Roosa Halme pohtii palikkateatterin olemusta ja jakaa kokemuksiaan palikkateatterityöskentelystä erilaisissa ympäristöissä. Oman näkökulmansa palikkateatterin maailmaan avaavat myös palikoiden suunnittelija, kuvataiteilija Kai Ruohonen, taideterapian professori Matthew Bernier ja psykologi, nukketeatteritaiteilija Marja Susi. Oppaan tarkoituksena on tarjota uusia ajatuksia ja keinoja vuorovaikutukseen eri ikäisten ja erilaisista kulttuuritaustoista tulevien kanssa. Opas on käännetty englanniksi ja maaliskuussa 2023 se on saatavilla myös ruotsiksi.

KO-KOO-MON lisäksi menetelmäoppaita voi ostaa myös seuraavilta jälleenmyyjiltä:

Tilaa

TUOTEKORTTI EV1_korjattu.jpg

ELÄVÄ VEISTOS I

Hinta: 526 € + postikulut

Elävä Veistos I -palikasto on taidelähtöinen leikkimisen apuväline, joka koostuu koivusta, tammesta ja pähkinäpuusta valmistetuista muotopalikoista. Puulajikkeet on valittu palikastoon niiden kestävyyden sekä ominaisväriensä takia. Palikat on valmistettu paikallisesti käsityönä ja tilausten perusteella yksittäiskappaleina. Palikoiden valmistuksessa ensisijaisia arvoja ovat esteettisyys ja eettisyys, ekologisuus ja ikärajaton käyttöturvallisuus huomioiden.

Elävä Veistos I -teoksen on laatinut nukketeatteritaiteilija Roosa Halme, kuvataiteilija Kai Ruohosen suunnittelemien palikoiden pohjalta. Puusepät Kari Haikonen ja Timo Lehtinen ovat valmistaneet palikat.

Tilaa

Tuotekortti ELÄVÄ VEISTOS II.jpg

ELÄVÄ VEISTOS II

Hinta: 445 € + postikulut

Elävä Veistos II -palikasto on nimensä mukaisesti toiminnallinen teos, joka muuttaa muotoaan, elää. Palikaston materiaalina toimivat perinteikkäisiin ja helposti lähestyttäviin rakennuspalikoihin pohjautuvat geometriset perusmuodot johdannaisineen. Palikoilla rakentaminen on yksi kuvanveiston muoto ja palikoiden avulla voidaan veistää lukemattomia erilaisia kokonaisuuksia, muotoja ja merkityksiä. Orgaaniset palikat ovat 100 % kierrätettäviä niin materiaaliensa kuin muotojensakin suhteen.

Tilaa

Tuotekortti ELÄVÄ VEISTOS III.jpg

ELÄVÄ VEISTOS III

Hinta: 1275 € + postikulut

Elävä Veistos III -ryhmäsetti on sarjan laajin tuote, joka istuu useammallekin rakentajalle. Muiden Elävien Veistosten tapaan se on toiminnallinen teos, joka muuttaa muotoaan, elää. Palikaston materiaalina toimivat perinteikkäisiin ja helposti lähestyttäviin rakennuspalikoihin pohjautuvat geometriset perusmuodot johdannaisineen. Palikoilla rakentaminen on yksi kuvanveiston muoto ja palikoiden avulla voidaan veistää lukemattomia erilaisia kokonaisuuksia, muotoja ja merkityksiä. Orgaaniset palikat ovat 100 % kierrätettäviä niin materiaaliensa kuin muotojensakin suhteen.

Tilaa

ELÄVÄ VEISTOS IV.jpg

ELÄVÄ VEISTOS IV

Hinta: 25 € + postikulut

Elävä Veistos IV on viiden palikan kokonaisuus, joka muotoutuu moneksi. 

Tilaa

EV5 tuotekuva.jpg

ELÄVÄ VEISTOS V

Hinta: 45 € + postikulut

Elävä Veistos V on viiden palikan kokonaisuus, josta on rakennettavissa KO-KOO-MO:n logossa oleva hahmo, tai jotain aivan muuta.

 

Katso videomaistiainen, jossa palikasto muotoutuu erilaisiin merkityksiin.

 

Palikaston puulajit ovat koivu, tammi ja pähkinä.

Tilaa

halme_palikat_01112021_016.jpg

ELÄVÄ VEISTOS –

VUOROVAIKUTUKSELLINEN NÄYTTELY

Hinta: 1500 € + postikulut

KO-KOO-MO: ELÄVÄ VEISTOS -näyttely käsittää katseltavia palikkaveistoksia, sekä palikastoja, joihin saa koskea, veistää ne oman näkemyksensä mukaiseen muotoon. Elävä Veistos on vuorovaikutuksellinen palikkateos, joka ohjeistaa näyttelyvieraan seuraavasti: rakenna Elävä Veistos -palikastosta oma teoksesi, palikkaveistos, ja dokumentoi se valokuvaamalla. Näyttely sisältää Palikkateatteria esityksen avajaisten yhteydessä.

Vuokraa

Tuotekortti PALIKASTON PIENOISVEISTOKSET.jpg

PALIKASTO-PIENOISVEISTOKSET

Hinta: 300 € + postikulut

Palikaston pienoisveistokset ovat uniikkeja taideteoksia ja/tai piensarjoja. Puulajikkeet on valittu palikastoon niiden kestävyyden sekä ominaisväriensä takia. Palikat on valmistettu paikallisesti käsityönä ja tilausten perusteella yksittäiskappaleina. Palikoiden valmistuksessa ensisijaisia arvoja ovat esteettisyys ja eettisyys, ekologisuus ja ikärajaton käyttöturvallisuus huomioiden.

Tilaa

KÄYTTÖEHDOT

KO-KOO-MO.fi-sivuston verkkokauppaa ylläpitää KO-KOO-MO ry (Y-tunnus 2750216-6), joka toimii myös palveluntarjoajana. Mikäli käyttäjä tilaa sivuston kautta tuotteita tai palveluita, hän on sopimussuhteessa KO-KOO-MO ry:hyn. KO-KOO-MO ry vastaa kaikista tuotteista ja palveluista. Verkkokaupan käyttö edellyttää, että käyttäjä noudattaa palvelun käyttöehtoja.

bottom of page